Geen categorie

IS JULLIE RELATIE NIET LEUK MEER?

  • Is het zoveelste verzoeningsetentje na die ruzie toch weer in de soep gelopen omdat een gesprek al snel weer verzand in over een weer verwijten?
  • Heb je net een mooie, lief bedoelde bos bloemen gekregen maar maak je gelijk maar even van de gelegenheid gebruik om je punt te maken waarom jij toch gelijk had?
  • Hebben de kinderen jullie weer de halve nacht wakker gehouden, zijn jullie allebei mega prikkelbaar, en ligt een ruzie over niks bij het minste geringste op de loer?
  • Is het moeilijk om je partner een compliment te geven voor zijn/haar hulp (bijvoorbeeld in het huishouden) omdat hij/zij het helaas weer niet op jouw manier heeft gedaan?
  • Vinden jullie het lastig om één lijn te trekken over de opvoeding van de kids?
  • Hebben jullie geen idee hoe je met elkaar tot een goed gesprek kunnen komen?

Dit zijn zo maar wat voorbeelden die menig relatie doen stranden. Maar dat hoeft niet!!

Herkennen jullie dingen? Dan ben ik degene die jullie kan helpen! Jullie liefde is niet verloren, maar moet alleen weer aangewakkerd worden. Dat kan ik jullie leren. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig om jullie ogen te openen en anders naar jullie relatie te kijken.

We gaan samen kijken hoe jullie weer tot elkaar kunnen komen voor een blijvende verbetering in de relatie. Jullie gaan weer inzien waarom je nou toch zo tot over je oren verliefd was. Er is niks mooiers dan elkaar weer aan kunnen kijken en denken “Ja, jij bent het voor mij!”

Als jullie nu denken hier willen wij wel voor gaan, maak dan afspraak via mijn website of bel me!

Ik ben er voor jullie! Tot snel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *