Algemeen

EEN BEETJE OPGEBRAND…….?

Opgebrand?

Voel je je opgebrand, uitgeblust? Jij moest thuis werken, je partner werkte thuis en misschien  ook nog kinderen die thuisonderwijs hadden? Best veel allemaal, dan is het heel goed mogelijk dat je relatie erg onder druk is komen te staan. Zijn jullie elkaar een beetje kwijtgeraakt en wordt er niet meer gepraat? Zitten jullie in een negatieve spiraal van verwijten, terugtrekken, nog meer verwijten en daardoor voel je je eenzaam? Maken jullie elkaar eerder ongelukkig dan gelukkig?

ALS JE EEN WENS MOCHT DOEN…..zou je dan wensen dat het vanaf nu weer helemaal gezellig, romantisch en vol liefde is tussen jouw en je partner in het hier en nu? Helaas zijn er geen wondermiddelen, maar IK KAN JULLIE WEL HELPEN!

We gaan samen jullie relatie onder de loep nemen. We gaan werken aan meer begrip, elkaar meer “zien”, en nader tot elkaar komen door uit te spreken wat je dwars zit of waar het mis gaat. Investeren in je relatie doe voor jezelf en voor samen!

Dus  heb je die WENS….. maak dan afspraak voor een gratis intake en dan gaan we samen aan de slag om die wens uit te laten komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *