Algemeen

Leuke vakantie gehad, of……………

Zo, de vakanties zijn om en de mooie zomer is al weer bijna teneinde. Hopelijk hebben jullie een heerlijke tijd gehad, of……….. is na de vakantie jullie relatie ook bijna teneinde?

Vaak als er al pijnpunten zijn in jullie relatie komen die heel vaak nog meer aan het licht tijdens een vakantie. Je bent dan vaak 24/7 samen en misschien ook met de kinderen. Dit vergt even wat aanpassing en soms lukt dat niet of niet meteen en dat geeft al snel irritaties over en weer.

Dat kunnen irritaties zijn over van alles en nog, bijvoorbeeld wat er op de planning staat of dat er juist helemaal geen planning is tijdens de vakantie, wie gaat er even zwemmen met de kids zodat de ander even “me-time” heeft, etc. Als jullie het thuis lastig om één lijn trekken over de opvoeding van de kinderen, is dat tijdens de vakantie vaak nog veel lastiger. Soms zie kanten van je partner waar je thuis misschien niet zo’n erg in had, dat kunnen positieve maar bijvoorbeeld in jouw ogen, ook negatieve kanten zijn. Een woordenwisseling of zelfs een ruzie ligt dan al gauw op de loer. Het gevolg is een gespannen sfeer, stress, en al helemaal geen vakantiegevoel.

Heel vervelend voor jullie en al zeker voor de kinderen. Klinkt het herkenbaar?

Vakantie is juist een tijd waar je weer even helemaal tijd voor elkaar hebt, voor leuke dingen doen en romantiek. Het verliefde gevoel waarom je elkaar ook al weer zo leuk en aantrekkelijk vond, bloeit tijdens deze tijd van vrijheid en tijd voor elkaar weer helemaal op!

KLINKT DIT TE MOOI OM WAAR TE ZIJN……………….? HOEFT NIET!!Ik kan jullie helpen om dat gevoel voor elkaar weer terug te krijgen! Jullie liefde is niet verloren, maar moet alleen weer even aangewakkerd worden. Dat kan ik jullie leren. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig om jullie ogen te openen en anders naar jullie relatie te kijken. We gaan samen kijken hoe jullie weer tot elkaar kunnen komen voor een blijvende verbetering van jullie relatie. Jullie gaan weer inzien waarom je nou toch zo tot over je oren verliefd was. Er is niks mooiers dan elkaar weer aan kunnen kijken en denken “Ja, jij bent het voor mij!”

Als jullie nu denken hier willen wij wel voor gaan, maak dan snel afspraak via deze website of bel me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *