Tarieven en vergoedingen

* De tarieven voor particulieren zijn weergegeven op basis van het gehanteerde uurtarief. Afhankelijk van de tijdsduur van coaching-sessie zal de prijs hierop worden aangepast.
Tot 48 uur van tevoren kan de coaching-sessie kosteloos geannuleerd worden en daarbinnen wordt 50% in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 24 uur wordt 100% in rekening gebracht.

Vergoedingen

De Relatiecoach is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. De kosten van de sessie kun je geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Het is raadzaam om bij je zorgverzekering te informeren naar de mogelijkheden binnen je (aanvullende) polis. De factuur krijg je na de sessie toegezonden, waarna je deze ter declaratie kunt aanbieden bij de zorgverzekeraar.

Heb je vragen, dan kun je terecht bij je zorgverzekeraar. Informatie die daarbij kan helpen is:

Ingeschreven bij beroepsvereniging BATC onder registratienummer: BR-03137.
De consulten vallen onder de zorgverlenerssoort: genezers, overige.
AGB Praktijkcode : 90070276
AGB Zorgverlenerscode : 90111403.

Betaling en annuleren

Na afloop van de sessie kun je het bedrag per pin voldoen. Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, willen we je vriendelijk vragen deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail doen tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren.

Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen twee werkdagen (48 uur) voor aanvang van een gesprek, wordt 50% van het afgesproken bedrag en binnen 24 uur wordt 100% in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.

* De vrijblijvende kennismaking is gratis en kan kosteloos geannuleerd worden