Algemeen

CADEAU! IK KAN JE/JULLIE HELPEN!

Lees snel verder voor het CADEAU VAN MIJ VOOR JOU/JULLIE!

Ik kan je/jullie helpen!

Het zijn best moeilijke tijden, met de pandemie en lock downs en alles wat daar bij komt kijken.

Ik kan me voorstellen dat er binnen relaties ook de nodige strubbelingen kunnen ontstaan of misschien juist nu aan het licht komen. Je zit vaker thuis, of alleen of samen, je bent op jezelf, of binnen een relatie op elkaar, aangewezen. En dat kan dan best heel lastig zijn. Je bent prikkelbaarder dan normaal, je voelt je down omdat het leven zoveel anders is dan voor de pandemie, sociale contacten staan op een laag pitje en je voelt eenzaam, of je ziet je partner juist te veel omdat jullie allebei thuis werken en misschien zijn er ook nog kinderen thuis die onderwijs nodig hebben maar niet naar school konden. Kortom, er komt nogal wat op ons af! Coaching kan een enorme hulp zijn, zeker in deze tijd.

Ik wil dan ook heel graag een steentje bijdragen aan diegenen dit lezen en nu denken: “oh, wat herkenbaar”!

Iedereen die zich nu aanmeldt voor een (altijd) GRATIS intakegesprek, bied ik GRATIS coaching vervolgsessies aan (max. 5 keer), voor zowel individueel als voor koppels.

DEZE AANBIEDING IS GELDIG T/M 25 FEBRUARI 2022

Schroom niet, neem een kijkje op mijn website www.de-relatiecoach.nl en neem contact met mij op. Ik kan je/jullie helpen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *